Alla inlägg den 30 april 2008

Av Wanessa - 30 april 2008 00:57

Ja, jag lär mig ngt nytt varje dag. Nya upplevelser, nya besvikelser, ny glädje... Jag har nu vaknat upp ur mina drömmar och har insett saker som alla som tänker klart redan vet. Jag har insett att man inte kan framkalla ngt som inte finns. Känslor kommer naturligt, man kan inte manipulera dem. Tyvärr, jag som älskar att ha kontroll:))

Dagens mattips: nu inför Valborg - sill! Jättegott och fullt med protein! Dock måste man vara försiktig med de där goda såserna som sill brukar vara inlagd i.

Dagens relationer-psykologi-diskussion: känns jobbigt att skriva ngt alls, det gör så ont i hjärtat, i själen, i hela mig. Var ute och gått powerwalks idag 2 gånger (1 timme per varje runda), plus 30 min motionscykel, plus sit ups och armhävningar, plus en joggingrunda i högt tempo i 30 min - allt för att omvandla den hemska smärtan i hjärtat till fysisk belastning. Jag har insett nu att vissa saker är hopplösa och kärleken kommer när den kommer, hjälper inte att kämpa och hålla på att analysera sönder skiten. Än så länge mår jag bra, vet inte hur det blir i fortsättningen. En sak vet jag - jag kommer aldrig i hela mitt liv att försumma mig själv eller mina intressen. Jag kommer att övervinna alla problem och göra det bästa av situationen!

Dagens bild: den tjeckiska modellen Karolina Kurkova. Jättefin är hon! Jag är som vanligt peppad av hur modellerna ser ut. Peppningen har gett resultat, väger 53 kg nu och ska gå ner ännu mer. Älskar mina nya kläder! Idag har jag powerwalkat i ett par byxor köpta på barnavdelningen på KappAhl:)) Såg mycket mycket yngre ut än mina 21 år:)) Trevligt med blickar på stan:))

Ovido - Quiz & Flashcards