Alla inlägg den 15 april 2008

Av Wanessa - 15 april 2008 16:14

Idag kände jag mig väldigt svag i kroppen. Viktförlusten och träningen i kombination med skolan har tagit alla mina krafter. Jag var så hängig imorse att inte ens kaffe kunde hjälpa mig. Var tvungen att äta lite mer idag än vanligt. Tyvärr var matintaget dumt fördelat - alla kalorier innan kl 14. Men nu känns det bra ändå, ska inte äta ngt mer tills frukosten imorgon.

Ser till att sysselsätta mig med bra saker hela tiden, nu tvättar jag och sen blir det ngn form av sport och studier. Skulle kunna gå ut med en väninna idag men verkar inte att jag orkar med det, studier kommer i första hand. Plus kommer jag att vara helt slut efter gymmet eller promenaden idag. Städningen kommer också att ta tid.

Dagens mattips: Drömsill (ett nytt märke, inte Abba) - jättegott och ingen fet sås som den är inlagd i. Äts bäst med knäckebröd.

Dagens relationer-psykologi-diskussion: allt fixar sig till slut, man får absolut inte bryta ihop p g a saker (läs killar) man inte kan påverka. Det är bara ens egna handlingar man kan ha inflytande över och förutse.

Dagens bild: en av de många Victoria Secret änglar. Ja, idag kände jag mig ganska så lätt i kroppen, som en ängel:)) Så svag att jag också skulle behöva ett par vingar:)) Nej då, alla har svackor, det känns att jag är piggare redan nu.


Ovido - Quiz & Flashcards