Alla inlägg den 14 april 2008

Av Wanessa - 14 april 2008 11:02

Nu väger jag 54 kg! Jag är så glad! Ett kilo i veckan går jag ner, försöker att hålla mig till det - inte saktare än så, men inte snabbare heller (kroppen måste hinna vänja sig vid förändringarna). Mår mkt bättre, ännu några par jeans har åkt ner under sängen efter att ha blivit för stora. Tajta 26-or från hm väntar otåligt på att användas inom några veckor, likaså Roberto Cavalli jeans i storlek 34.

Vill poängtera att livet blir absolut inte problemfritt bara man är smal, det misstaget begår väldigt många hälsosamma freaks. Skolan, plikter och kärleksbekymmer är kvar och dem måste man handskas med. Det är bara att ta en sak i taget och prioritera det viktigaste. Vi tjejer måste tänka på oss själva mer!

Dagens mattips: getost och mögelost. Försök att välja så låg fetthalt som möjligt, leta ordentligt! En riktigt bra smakupplevelse! (till knäckebröd eller nyttiga kex).

Dagens relationer-psykologi-diskussion: vårda kärleken! Även om man inte är 100 % lycklig i en relation, ge inte upp, löp linan ut. Kärlek har en tendens att försvinna - boom, och dina tankar ockuperas av någon helt annan kille.

Dagens bild: Victoria´s Secret såklart! En mkt vacker modell, vet inte vem hon är men kroppen och kläderna är helt underbara! Som vanligt på deras glamourösa shower.

Ovido - Quiz & Flashcards