Alla inlägg den 25 augusti 2008

Av Wanessa - 25 augusti 2008 09:43

Som jag skrev i titeln, vi kan verkligen påverka mer än vad vi tror. Visst mkt ont händer utan att vi kan göra ngt åt det - olyckor, sjukdomar, olycklig kärlek eller andra människors handlingar.

Jag är fortfarande frisk från mina ätstörningar och det känns underbart. Men jag har också blivit mer disciplinerad när det gäller andra saker också. Visst kan jag ha mina korta perioder av slapphet men dem har väl alla.

Jag har lärt mig på sistone att det är så kul när man är aktiv och hinner med mkt under dagen. För mkt grubblande är verkligen jättedåligt. Men det gäller att verkligen hitta orsaken till grubblandet och om problemet är olösligt eller rentav löjligt är det bara att överge den där fixidén. Som jag nämnde tidigare så är min destruktiva relation med en viss kille äntligen över och det känns att livet har blivit sååå mkt lättare! Som det är i tecknade filmer - klarare färger,fåglar börjar kvittra och en skön musik börjar spela:))

Jag gör mitt bästa för att ordna mitt privatliv men kärlek handlar ju om "free will" (som i den där roliga filmen "Bruce, the almighty") och jag kan inte tvinga ngn att älska mig. Ja, vi har en viss makt över våra liv men kärlek har en alldeles egen makt som alltid har rätt.

Nu ska jag fortsätta med min aktiva dag, måste till stan nu och hämta mina omklackade skor. Förresten, jag köpte helt underbara feststövletter, i guld. Ja, skor är verkligen en av de bästa humörhöjare ever:))

Dagens bild: Angelina Jolie för klädmärket St. Jones. Otroligt elegant kampanj!

Ovido - Quiz & Flashcards