Alla inlägg den 30 augusti 2008

Av Wanessa - 30 augusti 2008 19:28

Ja, livet är verkligen oförutsägbart. Allt kan vända på mkt kort tid. Nu är jag äntligen lycklig och är tillsammans med en helt underbar kille. Allting känns jättebra och jag känner mig väldigt harmonisk.

Det går fortfarande bra med maten, jag har disciplin och har äntligen börjat älska mig själv på riktigt. Precis som jag är, fast ändå "trying to reach perfection". Jag har höga krav på mig själv men man kan inte åstadkomma framgång till ett alldeles för högt pris. Jag är mer långsiktig och lugn nu, tar en dag i taget.

Jag spenderar mkt tid och energi på mitt sociala liv och det är helt underbart! Tänk att för ett år sen kunde jag tänka "Nej, jag kan inte följa med på middag/fika/krogen för jag känner mig så tjock". Människor som man tycker om ger en otrpligt mkt positiv energi.

Nu ska jag ha en lugn kväll med mig själv, slappna av, dricka gott te, städa på rummet, göra i ordning räkningar och bara leva:)) Lyssnar på Lugna Favoriter nu och ser ljust på framtiden. Ha en trevlig lördagkväll allihopa!

Ovido - Quiz & Flashcards