Alla inlägg den 31 maj 2008

Av Wanessa - 31 maj 2008 16:27

Shit, vilket återfall jag fick nu när det var så stressigt i skolan! Sömnbrist, ångest över den sista tentan, total utmattning på det personliga planet... Allt detta resulterade i havrekakor, mango sorbet och några andra typer av godsaker som förstör ens figur:)) Jag måste verkligen jobba på mig själv, jag kan inte kasta mig över onyttig mat såfort det kör ihop sig, det kommer alltid att finnas stressiga situationer i livet!

Min nya plan är:

- ändra beteendemönster helt och hållet och inte tillåta sig godis och skräp i stressiga situationer. Då njuter man inte ens. Festlig mat heter ju just festlig - alltså på fest, när man har kul, tillsammans med andra människor.

- skärpa sig nu innan den 12 juni (då åker jag till en annan stad och är där en längre period) och dricka mina måltidsersättningar samt motionera, äta nyttigt när påsarna är slut och det viktigaste - vara glad och njuta av livet. Måste väga 50 kg innan jag åker, det är faktiskt realistiskt.

- inte hänga upp sig så mkt på vad andra människor gör, säger och tänker. Bättre självförtroende!

Dagens mattips: inte amerikanska OREO-kakor om du vill vara snygg och gå ner i vikt:)) Annars - vattenmelon är jättegott nu på sommaren!

Dagens relationer-psykologi-diskussion: är helt utmattad nu, orkar inte ens tänka på hur det blir med mitt privatliv. Så vi får ta diskussionen nån annan gång. Just nu vill jag bara må bra, njuta av mitt sommarlov och vårda min kropp med bra mat och motion. p.s Tar ett uppehåll från rökningen!! Tada!!! Ni kommer nog att bevittna ett och annat abstinens-inlägg här:)) Kommer såklart att röka lite här och var under sommaren men inte dag in och dag ut som det har varit de senaste 3 månaderna.

Dagens bild: den ryska modellen Sasha Pivovarova. Hon är en konstnär dessutom. Hoppas min motivation ocg disciplin håller nu innan 12 juni. (den måste såklart hålla hela livet, men den 12 är satt som deadline, delmål, eldprov, ngt att längta till).

Ovido - Quiz & Flashcards