Alla inlägg den 19 maj 2008

Av Wanessa - 19 maj 2008 23:21

Ja, jag har haft en svacka nu i helgen. Anledningarna var många, en ogynnsam kombination. Idag har jag tagit mig upp - tränade på gym, var i skolan, åt väldigt bra (d v s väldigt lite:)). Men man kan aldrig slappna av, smällar kan komma från ett oväntat håll. Jag säger bara - hur kan människor som står en närmast såra en djupast?? Som titeln lyder, det är bara att vara stark och tro på sig själv. Men det kan vara så svårt att göra det när människor säger att man inte är värd någonting och allt dåligt man råkar ut för förtjänar man. Det enda man kan göra är att filtrera bort all skit och skriva listor för sig själv (typ: Jag är bra på följande saker... De här människorna älskar och uppskattar mig... Alla har sina brister, de här är mina... bla bla bla bla). Jag har varit på botten många gånger i mitt liv (speciellt nu i år) och är ganska immun mot en hel del skit som jag kan mötas av. Jag har faktiskt blivit bättre på att hantera kriser. Och ännu bättre ska jag bli! (helgen var inte direkt det bästa sättet att hantera negativa intryck - onyttig mat och en Sex and the city - maraton).

Dagens mattips: fun light med päronsmak (Appear). Kan dumpa hungern en aning:)). + Billigt och räcker länge!

Dagens relationer-psykologi-diskussion: man överlever verkligen allting. Man måste tänka noga på sitt eget bästa. Killar har en tendens att få oss tjejer att tycka att deras (killarnas) bästa är den ultimata lyckan för oss (tjejer). Stämmer långt ifrån alltid:)) Hoppas man inte blir hjärntvättad alldeles för många gånger i sitt liv bara, inget kul att gå igenom break ups om och om igen. "How many such things can one person survive?" säger den smarta Carrie i Sex and the city. Trots all sin kunskap har hon gråtit en hel del p g a skitstövlar till killar.

Dagens bild: den porrigaste parfymreklamen ever! Tom Ford är ansvarig för detta. Hoppas bilden blir godkänd på den här sidan:)) Jo då, den är faktiskt inte så farlig:)) Pure famine beauty!


Ovido - Quiz & Flashcards