Alla inlägg den 6 maj 2008

Av Wanessa - 6 maj 2008 22:35

Ja, nu sitter jag här och ska skriva om en bok jag läser i engelskan. Den andra uppsatsen ska vara klar tills imorgon och jag lär sitta hela natten eller be om en dag senare deadline. Skolan kommer i första hand, allt annat i andra.

Har så mkt tankar i huvudet att jag har jättesvårt att äta just nu. Nu är det sent också så det får väl vara mat först imorgon. Vikten är på 53 kg just nu, nästan nästan 52 som är jättebra! Men jag måste motionera mer för nu verkar allting ha stannat av (kroppen trivs väl med den här vikten, det gör jag med egentligen men jag vill alltid ha mer:))

Dagens mattips: tomatsoppa från Kelda. Bara 3 % fett och mkt smak. Dock tröttnar man fort. En smaksak.

Dagens relationer-psykologi-diskussion: vad ska jag säga? Allt är en enda stor röra just nu och jag tar en paus från allting och pluggar konstant. Säger bara att människor förändras inte, inte i grund i botten iaf. Det gäller bara att hitta ngn som tycker om en precis som man är, då känns allting rätt - tidpunkt, plats, utseende, ens sociala kontakter.

Dagens bild: Eva Longoria som gör reklam för ngt sportmärke. Dagens avsnitt av "Desperate Housewives" var så tragiskt att man bara fick en klump i magen, var tvungen att se på "Christine" efteråt för att slappna av.

Ovido - Quiz & Flashcards