Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Wanessa - 26 maj 2008 23:45

Jag har inte skrivit här på ett tag eftersom jag befann mig i en emotionell och matmässig svacka. Det blev bara för mkt av allt - tentor, viktminskning, press att vara perfekt, killproblem osv. Jag förlorade min disciplin och avnjöt saker som snickers-tårta, pasta med fiskpinnar och chilisås, bakad potatis med skagenröra. Gott var det:)) Men absolut inte värt det. Jag vägde 52 kg som minst och efter frosserierna visade vågen 55-56 kg. Aj aj aj, så jag tog steget och började med måltidsersättningarna. Nu är jag tillbaka på 53 kg och ser positivt på sommaren:)) Idag är det dag 3 med 500 kkal/dag och än så länge känns det bra. Planen är att väga 50 kg innan 12 juni, det fixar jag om jag behåller den disciplinen jag hatr just nu.

Dagens mattips: ha ha ha säger jag bara:)) äter ju ingen mat just nu men pulver/bars/smoothie/ready-to-drink/-dieten funkar bra. Jag får ju i mig alla nödvändiga näringsämnena + njuter av chokladsmaken:))

Dagens psykologi-relationer-diskussion: ja, jag kan skriva en hel bok just nu:)) Jag kan börja med att säga att jag inte är kär i någon alls just nu, mitt hjärta vilar. Jag har insett att man måste leva i verkligheten och tänka på sitt eget bästa. Jag har intagit en ganska så cynisk och bitchig inställning till "my beloved" just nu och det verkar vara det rätta att göra. Eftersom all värme, tillgivenhet och kärlek jag gav förut inte uppskattades någonstans och t o m var irriterande (!). Ja, nu är det "mitt nya jag" som gäller - målmedveten, samlad, har kontroll över mig själv, snygg och snart väger jag 50 kg. Dessutom har jag köpt en massa snygga kläder, skor och väskor att ha på sommaren. Så sommaren - here I come!

Dagens bild: Den vackra Angelina Jolie. En riktig lady vamp! På bioduken och i livet. Sådana kvinnor lämnar man inte. Man t o m lämnar sina kvinnor för en sån kvinna som henne!

Ovido - Quiz & Flashcards